Συγκέντρωση Τροφίμων με το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Εθελοντών Help Hellas

Σε συνεργασία με το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Εθελοντών Help Hellas ως Προναία Αθηνά συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία! Κατά προτίμηση τρόφιμα που μπορούν να καταναλωθούν άμεσα, πχ μπάρες δημητριακών, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, παστέλια, χυμούς κτλ.

Καλούμε τα μέλη της Προναίας Αθηνάς και τους φίλους του συλλόγου μας να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα στην σελίδα μας είτε τηλεφωνικά με την πρόεδρο Σοφία Μιχαλοπούλου. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει να στηρίξουμε όσους μας χρειάζονται!

Στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Εθελοντών της HELPHELLAS παραδώσαμε ως Προναία Αθηνά μέσω της Προέδρου Σοφίας Μιχαλοπούλου στον Πρόεδρο του George Gampierakis τα τρόφιμα και τα είδη ρουχισμού που συγκεντρώσαμε από τους αγαπητούς φίλους του συλλόγου και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Ο κ. Γιώργος Γαμπιεράκης μας ενημέρωσε ότι έχουν ήδη σταλεί τρία φορτηγά προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας τα οποία παραλαμβάνουν μέλη του Συντονιστικού Κέντρου στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα και τα διανέμουν σε αυτούς που τα χρειάζονται!

Συγκέντρωση Τροφίμων με το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Εθελοντών Help Hellas